Vila Class – Cazare Vatra Dornei

Rasfata-te!
Relaxeaza-te!
Reincarca-ti bateriile!

Va invitam in Vatra Dornei, la Vila Class, unde  am creat pentru tine, cu drag, un loc aparte unde sa fii rasfatat si unde ospitalitatea, buna dispozitie si mancarea proaspata sunt secretul vacantelor si iesirilor tale la munte.

Puteti beneficia de una dintre cele mai frumoase vacante la munte, deoarece amplasamentul pensiunii constituie un avantaj, aceasta localizandu-se in centrul Statiunii Turistice Vatra Dornei, foarte aproape de principalele obiective de interes turistic, de partiile de ski si de parcul central.

Vila Class este locul perfect pentru a va petrece timpul liber atat in sezonul sporturilor de iarna, cat si in rest, beneficiind de conditii deosebite.

Pensiunea Vila Class clasificata la 3 margarete ofera cazare in Vatra Dornei in camere spatioase, dispunand de 40 de locuri, moderne, dotate cu minibar, grup sanitar propriu, televizor, telefon, internet, uscator de par, incalzire centrala, apa calda permanent, birou de lucru, sifonier;

La noi se pot petrece zile linistite de odihna intr-un cadru perfect pentru un concediu de refacere, intalniri de afaceri, sau se pot organiza petreceri prilejuite de diverse evenimente (onomastici, revelioane etc). De asemenea trecatorii vor putea face un popas aici inainte de a incepe un traseu spectaculos prin Bucovina.

Pentru detalii precum date de contact, preturi practicate, imagini suplimentare, va invitam pe pagina web http://www.vilaclass.roPensiune Vatra Dornei

Pensiune in Vatra Dornei

Lasă un răspuns