Transport agabaritic

 

              Transporturile agabaritice se efectueaza pentru obiecte care depasesc greutatea si/sau dimensiunile (lungime, latime, inaltime) standard autorizate pentru traficul rutier de marfuri.

              Transportul agabaritic în mod generic este definit ca transportarea, manipularea și montarea de obiecte grele, care sunt indivizibile, şi de greutăţi, în general, care să fie în intervalul de 1 tona la peste 1000 de tone şi de lăţimi / înălţimi de peste 100 de metri, care sunt prea mari pentru a încăpea în containere normale sau pe transportoare convenţionale. Aceste elemente supradimensionate sunt transportate de la un loc la altul (uneori în afara graniţelor ţării), apoi ridicate sau instalate. Caracteristic pentru produsele agabaritice este lipsa de standardizare în ceea ce privește transportul, fiecare transport necesitând o planificare individuală.

transport agabaritic

                 Serviciile logistice pentru transporturile agabaritice includ studii de traseu, obtinerea autorzatiilor speciale de transport, asistenta tehnica de specialitate la incarcarea/descararea marfii pe trailer si escorte transporturi agabaritice autorizate.

               Transportul de marfuri grele si agabaritice necesita multa experienta, cunostinte de specialitate si organizare, dar si o atentie deosebita atat in ce priveste ancorarea marfii, cat si transportul efectiv al acesteia, intocmirea documentelor aferente, astfel incat transportul sa se poata derula in cele mai bune conditii.

 transport agabaritic

              Societatea InterTransports este una dintre companiile de pe piata suceveana care deruleaza activitati de transport agabaritic, dar si transport marfa intern si international pe rute din Europa, Rusia si Orientul Mijlociu, cu peste 20 de ani de experienta.

http://www.heavytransports.ro