Sisteme de tamplarie din aluminiu

         Tamplaria PVC si geamurile termopan au ajuns sa fie lucruri importante ale oricarei constructii noi, dar au inlocuit si tamplaria din lemn a unor case mai vechi. De-a lungul timpului, aceste ferestre au reusit sa se impuna datorita unor beneficii  si calitati ireprosabile pe care le au.tamplarie pvc suceava

Prima cerinta in cautarea frumusetii functionale este alegerea ferestrelor termopan cu tamplarie PVC: durabile, rezistente la intemperii si schimbari de temperatura, usor de intretinut, isi mentin designul chiar dupa ani de zile.

Sunt recomandate pentru toate tipurile de constructii: case, blocuri, spatii comerciale, hoteluri, spitale, etc., durata de viata fiind de circa 50 de ani. Proprietatile tehnice ale tamplariei PVC marca Rehau completeaza performantele tamplariei .

Ecologic Plast Suceava, comercializeaza urmatoarele tipuri  de sisteme de tamplarie:

–          Sistemul PVC BluEvolution

–          Sistemul PVC StreamLine

–          Sistemul PVC Design 2D

–          Aluminiu

 

              Sistemele de tamplarie din aluminiu oferite se pot utiliza in toate domeniile, de la sectorul public, la cel privat, de la cel industrial, la cel casnic. Sistemele de tamplarie din aluminiu tip Alumil au greutate redusa, proprietatile mecanice sunt stabile chiar la diferente mari de temperatura, nu ruginesc, nu se ingalbenesc si sunt rezistente la agentii de mediu, agentii chimici si fizici.

Tamplaria din aluminiu poate fi folosita la aplicatii care au nevoie de suprafete vitrate mari dar si la diferite aplicatii uzuale, fiind foarte rezistenta in timp, asigura stabilitate, protectie si confort.

Caracteristici tamplarie aluminiu:
– cu doua sau trei camere
– cu sau fara bariera termica
– coeficient termic redus la profile cu bariera termica

Citeşte şi  Avantajele tamplariei din PVC

Vopsirea:
– Pentru vopsirea profilelor pentru ferestre va stau la dispozitie peste 150 de nuante RAL. Astfel, orice culoare, chiar si excentrica, devine realitate. Vopsirea se poate face pe exterior, pe interior sau pe ambele parti ale profilului. Pe baza experientei noastre acumulate de-a lungul anilor, va garantam cea mai inalta calitate.
– Grad de luciu: semilucios
– Suprafete usor de intretinut.termopane suceava

Nu ezitati sa ne contactati la nr de tel :0743 555 000 sau mai multe detalii gasiti pe http://www.ecologicplast.ro