Produse Herbalife

http://www.nutritie24.ro produse herbalife produse herbalife

Imaginati-va in cea mai buna forma, avand cea mai buna nutritie, sanatos si plin de energie.

Simte diferenta!
Gamele de produse Herbalife furnizeaza corpului elementele nutritive de care corpul are nevoie zilnic pentru a fi in forma fizica si pentru a pastra sanatatea.

’’Suntem ceea ce mancam!’’
Un program de Nutritie Optimizata permite fiecaruia dintre noi sa controleze aportul de glucide, de proteine, de fibre vegetale, de vitamine, minerale, antioxidanti, veghind ca nivelul enrgetic sa fie maxim. Conceptul de Nutritie Optimizata inseamna sa avem un meniu alimentar foarte variat, dar consumul sa fie moderat in ceea ce priveste portiile.

Conceptul de Nutritie Optimizata – Herbalife 

Roata Nutritiei Optimizate ne arata cum gamele de produse Herbalife se pliaza perfect pe necesitatile tuturor, constituind un punct de plecare pentru un stil de viata activ si sanatos, pentru o Nutritie Echilibrata!

In centru, se afla produsele cheie Herbalife.
Sunt produsele care fac echipa castigatoare in toate programele noastre pentru a sustine echilibrul nutritional : Formula 1 – Herbalife si Formula 2 Multivitamine.

In jurul acestor produse cheie, roata Nutritiei Optime largeste domeniile de interes pentru: Controlul Greutatii, Suplimente de Nutritie si cuprinde solutii pentru o digestie mai buna, pentru sanatatea sistemului cardio-vascular, pentru intarirea sistemului imunitar, pentru un nivel energetic maxim ca sa facem fata solicitarilor cotidiene tot mai ridicate si stresului, iar pentru nutritie externa amintim ingrijirea corecta a tenului, a corpului si a parului.

Barbati, femei, indiferent de varsta pot beneficia in egala masura de Nutritia Optimizata Herbalife.

Este usor sa dobanditi un stil de viata sanatos si activ daca va angajati sa faceti anumite schimbari in stilul dumneavoastra de viata.

Citeşte şi  Herbalife-slabire si nutritie

Mai multe detalii pe www.nutritie24.ro

Lasă un răspuns