Placerea ceaiului

           Ceaiul provine din Asia, China, India, Japonia și peste tot se susține descoperirea de ceai acum aproximativ 5000 de ani. Ceaiul a fost de multe ori privit ca o băutură religioasa. Mai mult decât atât, o serie de virtuți medicale au fost, de asemenea, atribuita aceastei băuturi magice. În anul 800, ceaiul a fost folosit ca monedă în China imperială. Europa și lumea occidentală au descoperit ceaiul abia în 1610 . Ceaiul a fost un succes instantaneu de la introducerea sa în Europa, fiindin continuare o tradiție care se pastreaza puternic.

accesorii ceai

           Culoarea ceaiului este un început bun pentru a explora această lume vastă. Ceaiul alb este cel mai rar în lume,originar din China, poate ajunge la prețuri astronomice, uneori chiar până la 100 de dolari pentru o cutie mica.

           Ceaiul verde este a doua alegere populară; acest ceai nu este fermentat, păstrând, prin urmare, culoarea originala

            Ceaiul negru alcătuiesc restul spectrului de ceai, care este considerată a fi cea mai de incredere categorie de ceai, gustul nefiind pentru cei slabi de inima.

               Fiecare națiune bea ceai în mod diferit.

           Cele mai multe națiuni arabe beau ceai de menta facut din ceai verde amestecat cu menta proaspata si o multime de zahăr. Rușii beau ceaiul lor urmând tehnica samovar. Un samovar este pur și simplu un ceainic mare folosit pentru a fierbe cantități mari de apă. Acesta este, de obicei pus într-un vas mic cu sase pana la opt linguri de ceai. Acest ceai concentrat este ulterior diluat cu apa calda. Japonezii beau un ceai verde sub formă de pulbere, Bancha, într-o formă de ceremonie religioasa. ceai infuzie
Britanicii și francezii practica una dintre tradițiile cele mai cunoscute, ceaiul de după-amiază. In multe parti ale Marii Britanii, se pare ca toata lumea se oprește din treaba pentru ceaiul tradițional.

Citeşte şi  COBAN Wood, fabrica de placaj lemn Gura humorului

           Oriunde te afli în întreaga lume, este întotdeauna posibil sa găsesti o ceainărie care sa-ti ofere o ceașcă de ceai , astfel, pentru o clipa sa simti ca te rupi de realitate.

           Cel mai frumos lucru despre ceai este că puteți simti toata plăcerea în intimitatea propriei case sau la birou. Tot ce va trebuie este un ceai fin.

           Fie ca alegeti un ceai infuzie cu aroma de vanilie, fructe de padure, menta, ceai negru, ceai verde, nu ve-ti uita curand aroma sa.

ceai fructe de padure

           Pe langa aceste ceaiuri infuzie, puteti gasi si diverse ceaiuri verzi „ Blooming” cu diverse arome de: capsune, iasomie, vanilie, miere, piersici, iasomie, lime , mango.

Pentru ca totul sa devina de vis, comercializam pentru dumneavoastra accesorii pentru ceai : cani, ceainice, seturi pentru ceai, infuzoare din inox, filtre de ceai.

Luati-va un ceainic frumos, o ceasca si ceaiul dumneavoastră preferat si nu aveti cum sa nu va relaxati.