panouri publicitare cu led

panou
Panouri publicitare , Cruci farmacie , panou
Panourile publicitare sunt o prezenta relativ noua in peisajul publicitar romanesc. Companiile de publicitate outdoor si indoor din Romania au aflat repede avantajele acestor afisaje pe baza de leduri si superioritatea lor fata de panourile clasice, statice, pe suport print.

Avantaje
– panourile publicitare video afiseaza un numar nelimitat de spoturi video publicitare, in sistem rotativ;
– luminozitatea display-ului si dinamica video garanteaza atragerea atentiei unui numar mare de potentiali clienti, atat ziua cat si noaptea;

panouri publicitare
– durata de viata a ledurilor este peste 100.000 de ore de functionare continua;
– panourile publicitare video utilizeaza semnale video de tip TV, VCR si DVD, furnizeaza imagini dinamice si animate grafic de o complexitate foarte mare; include diferite metode de afisare a imaginilor pe display;
– calculatorul poate functiona precum o statie de lucru in retea si poate citi datele in timp real, redandu-le pe display; exista posibilitatea de transmitere a setarilor prin internet.

Protectie pentru display-ul exterior: Pentru a realiza protectia impotriva intemperiilor, a diferentelor de temperatura si radiatiilor solare s-au folosit tehnologiile waterproof, sun-screen, antistatic, damp proof, anti-freeze (anti–thundering, optional).

Mai multe detalii pe http://wwww.technofusion.ro

Lasă un răspuns