Echipamente de dedurizare a apei

dedurizator apa

Dedurizarea apei semnifica o cantitate ridicata de calciu si magneziu, aceasta apa numindu-se “ apa dura” , care astupa tevile si ingreuneaza dizolvarea detergentilor si a sapunurilor in apa.

Prin dedurizare se intelege indepartarea ionilor de calciu si de magneziu din apa, cea mai indicate metoda fiind folosirea unui dedurizator de apa conectat direct la sursa de apa.

Exista dedurizatoare care actioneaza automat, semi-automat si manual .

Un dedurizator de apa colecteaza mineralele grele inauntru rezervorului sau de conditionare si din cand in cand aruncandu-le in drenarea saramurii. Schimburile de ioni sunt des folosite pentru dedurizarea apei.

Un dedurizator bun de apa dureaza o perioada indelungata de ani. Pretul dedurizatorului este cu mult depasit de beneficiile si economiile obtinute de acesta (prin apa dedurizata), acest fapt se poate observa in magazinul virtual http://www.aldoshop.ro .

Dedurizatorul reprezinta exact acelasi lucru ca si o statie de dedurizare. filtru de apa

Un filtru de apa elimina sedimentele, bacteriile, metalele grele si multi alti contaminanti chimici precum chimicalele organice, pesticide, ierbicide, clorul si multi alti contaminanti nocivi pentru organismul uman.  Folosind un filtru de apa , imbunatatiti culoarea, gustul si mirosul apei.purificator apa

 

Aldoshop.ro comercializeaza pentru dumneavoastra statii de filtrare, statii de dedurizare, filtre de apa, dozatoare apa, statii de purificare, statii de clorinare, statii de deferizare-demagnetizare., statii de sterilizare cu sterilizatoare cu uv , consumabile si lampi uv.