Cosuri cadou – cosuricorporate.ro

FotorCreated hgfg

Si in acest an, echipa de la CosuriCorporate.ro a pregatit pentru clientii sai, cosuri cadou din care nu lipsesc: traditionalul si pufosul cozonac care isi va revendica locul binemeritat pe masa de sarbatoare, cea mai fina ciocolata, o delicioasa sticla de vin, cea mai aromata cafea, fursecuri gustoase si multe alte produse, toate asezate atractiv si elegant, intr-un cos impletit manual din nuiele, in diverse nuante si dimensiuni.

Calitatea este principalul criteriu de selectie a produselor ce imbogatesc frumoasele cosuri cadou pentru Paste.

Sarbatorile Pascale sunt prilejul perfect de a-ti arata recunostinta fata de cei care te-au ajutat sa devii ceea ce esti azi, din aceasta cauza recomandam tuturor din mediul business sa nu isi uite angajatii si partenerii de afaceri.

FotorCreated vfcbd

Indrazniti sa  uimiti persoanele importante cu un dar delicios care le va revigora intregul simt gustativ! Un astfel de cadou este varianta excelenta pentru celebrarea acestei sarbatori crestine, mesajul fiind tradus prin pretuire, afectiune, apreciere, consideratie, respect, bucuria de a darui si placerea de a primi si mai mult ca sigur, vor aduce zambete pe buzele tuturor celor care le primesc. Stim cu totii ca un cadou potrivit face, de cele mai multe ori, cat o mie de cuvinte si transmite intreaga grija si admiratie din partea celui care il daruieste.

Cosurile cadou sunt facute intr-o astfel de maniera, incat sa iti asigure un cadou reusit si cred ca nimeni  nu a dat gres alegand drept cadou “placeri vinovate” ce incanta papilele gustative si pot fi impartite cu cei dragi.

Rafturile magazinului virtual http://www.cosuricorporate.ro sunt foarte bine aprovizionate cu diverse combinatii de cosuri cadou Paste, pentru tine si echipa ta. Preferabil este sa le comandati din timp, pentru a nu va lasa pe ultima suta de metri, cand totul se aglomereaza iar stocurile se diminueaza simtitor.

Citeşte şi  Idei de cadouri pentru zilele de nastere

cadouri paste

 

 

Lasă un răspuns