Casele din lemn

Atunci când o persoană începe să se gândească la construirea propriei sale case, opțiunile de pe piața par a fi coplesitoare.

case din lemn

Problemele încep atunci când te gândești la detaliile casei, cum ar fi numărul de camere, design-ul interior și, cel mai important, materialele din care este construita casa.

Ideea de a construi o casa din caramida pare prea dificila pentru unii oameni, iar casele din lemn, , numite în limba franceză „maison en bois”, au câștigat o mulțime de aprecieri, mai ales din cauza prețurilor scăzute, dar și din cauza frumuseții lor .

Atunci când alegeți o casă din lemn, va trebui să țineti cont de faptul că va arăta la fel de bine pe cat doriți, pentru că modul în care vă simțiți în ea este cel mai important. Amintiți-vă de faptul că aspectul său este determinat de lucrările de finisare interioare și exterioare, și nu de materialele de bază utilizate în construcția sa.

 

Dacă te gândești la caldura casei, trebuie să știți că o casă de lemn este foarte calduroasa și, de fapt, foarte confortabila. Întreaga aspect al casei se poate baza pe faptul că este făcuta din lemn, o puteți decora ca o casă de vacanță, și sa va bucurați de calmul și pacea pe care o va aduce.case lemn

De asemenea, vă puteți gândi la faptul că costurile sunt destul de mici, iar principalul avantaj este că puteți avea o casă ecologică 100%. Dacă alegeți o casă de lemn, poti sa aduci panouri solare, mori de vânt și așa mai departe. În afară de faptul că vă veți simți mai bine, prietenii și vecinii vor invidia „casa verde”, și vor dori să va viziteze mai des ;
Dacă ne gândim la trecut, casa de lemn poate părea o idee invechita și nu este cazul, dar trebuie să luăm în considerare faptul că industria și mijloacele de construcții sunt mai evoluate în zilele noastre.

Citeşte şi  Case din lemn

 

Un mare minus atunci al caselor din lemn ar fi faptul că s-ar putea starnii incendii mai repede decât in una cărămidă, dar există mai multe mijloace pentru a evita aceste tipuri de tragedii. De exemplu, trebuie să fiti atenti la tipul de materiale pe care le utilizați pentru designul interior.

Important este ca pentru toate tipurile de case, să aveți o alarmă de fum instalata în casa , împreună cu niște țevi de protecție a apei în tavan, astfel incat dezastrul sa poata fi evitat.

Pentru mai multe detalii accesati pagina web http://www.ecocase-lemn.ro, iar specialistii nostrii de la Bucovina Eco-Construct va vin in ajutor cu cele mai practice idei si cele mai inovatoare proiecte de case din lemn.

case din lemn