Cadouri Paste

A ramas mai putin de o luna, iar Sarbatorile Pascale se apropie cu pasi repezi.

Daca luam in calcul povestea Iepurasului, care aduce cadouri atat pentru cei mici, cat si pentru cei mari, inseamna ca ne asteapta cateva zile frumoase de sarbatoare, pline de surprize si cadouri.

Cadourile ? cine nu le asteapta ? Trebuie sa ne gandim la cei dragi, la copii , la rude, la cunostinte, dar si la cei care ne ajuta , in domeniul afacerilor. Fie ca este vorba de angajati, de clienti, de parteneri actuali sau viitori , trebuie sa ne aratam recunostinta fata de ei , macar printr-un dar simplu , simbolic.

Ce este mai potrivit decat un cos cadou cu de toate, folositoare in aceasta perioada ? Dulciuri pentru cei mici sub forma de oua de ciocolata, bautura pentru cei mari sub forma unei sticle de vin sau de whisky, panettone pentru toti membrii familiei , sau praline penetru doamne.

Cei de la cadoulspecial.ro au pregatit special pentru dumneavoastra, pentru a putea aduce putina bucurie de Sfintele Paste, niste cosuri umplute cu de toate, iar dumneata ca si client, nu trebuie decat sa le alegi pe cele care vi se potrivesc.

Oferta este variata, dandu-va posibilitatea de a alege din zeci de cosuri, dar in acelasi timp puteti sa le compuneti dumneavoastra din exact ceea ce doriti, in functie de pret si de preferinte.

In continuare, va venim in ajutor cu 2 idei de cosuri pentru Paste , in speranta ca va vor fi de folos in luarea unei decizii cat mai potrivite.

Cos Cadou Paste 1 , care contine : panettone, cafea , trufe, ciocolata fursecuri si vin la excelentul pret de 124, 99 lei

Citeşte şi  Sugestii de cadouri business: Cosurile cadou

cosuri Paste

Cos Cadou Paste 2 , care contine : crema de whisky, panettone, cafea, bomboane, trufe, praline, la pretul de 219,99 lei

Cadouri Paste

Pentru alte idei si pentru comenzi , va recomandam site-ul http://www.cadoulspecial.ro .