Cadouri Paste

        Sarbatorile Pascale bat la usa ortodoxilor si abia asteapta sa intre in casele noastre, ramanand doar o luna pana la ele, o luna plina de activitati, in care valva cumparaturilor a inceput deja, iar gospodinele fac listele de cumparaturi, sa isi pregateasca bucatele speciale de Paste. Curatenia se apropie de sfarsit, iar ouale rosii vor incepe sa fie pregatite in curand. Cozonacii, iepurasul aducator de cadouri,  decoratiunile, postul si mancarurile specifice completeaza maretia acestei sarbatori. Pastele este cea mai mare, mai importanta si mai luminoasa sarbatoare, care vine cu miresmele primaverii pe pamantul proaspat inverzit si inflorit.

       Pastele inseamna traditie, simbolism, bucurie si pace.

      Echipa „Cosuricorporate” iti propun sa aduci bucuria in sufletele celor dragi, dar si celor care te ajuta sa iti desfasori activitatea in mediul business, colegi, sefi, clienti, colaboratori dar nu in ultimul rand angajati, prin oferirea unui cos cadou, plin de alimente care sa fie consumate la masa de Paste: cozonac, panettone, ciocolata, trufe, vin sau sampanie.

        Cu o traditie de mai bine de 10 ani in Romania, cosurile cadou sunt la mare cautare atat in mediul de afaceri cat si in cel personal, cifra de afaceri din comertul cu aceste produse marindu-se de la an la an.

         Dar cum timpul este o resursa limitata pentru fiecare dintre noi si trebuie sa il organizam cat mai eficient, nu ne permitem sa umblam haotic prin magazine sa cautam cadouri, din aceasta cauza recomandam cu incredere comertul online, comanda facandu-se simplu din cateva click-uri, iar in scurt timp, cosurile cadou pentru Paste sunt la usa.

Citeşte şi  Oferta de Cosuri Craciun 2014

      Aliatii nostri in comercializarea de cosuri cadou Paste, dar nu doar Paste ci si Craciun, 1-8 martie, zile onomastice, etc sunt cei din magazinul virtual http://www.cosuricorporate.ro, care si in acest an va asteapta cu noutati in materie de cadouri pentru Paste, urmand sa le expuna cat mai curand. Pana atunci, va aratam cateva fotografii cu cosurile cadou care au fost cel mai bine vandute in anul 2015.

        Cadou Paste GP13 pret 72,99 lei+tva Cadou Paste GP22 pret 105,99 lei+tva Cadou Paste GP26 pret 144,99 lei+tva Cadou Paste GP28 pret 159,99 lei+tva Cadou Paste GP31 pret 164,99 lei+tva Cadou Paste GP32 pret 167,99 lei+tva  Cadou Paste GP43 pret 329,99 lei+tva Cadou Paste GP45 pret 349,99 lei+tva Cadou Paste GP47 pret 369,99 lei+tva Cadou Paste GP50 pret 749,99 lei+tva

 

Lasă un răspuns