Cadouri de vis

            Nu ne-a mai ramas decat o saptamana pana la Craciun, o saptamana aglomerata, in care dorim sa rezolvam tot, sa ne facem cumparaturile, sa gatim, sa terminam curatenia, dar in special sa luam cadourile pe care le vom oferi celor dragi. Chiar daca multi dintre noi ne-am propus ca in acest an sa nu ne mai lasam pe ultima suta de metri pentru a le cumpara, inca suntem destul de multi care mai avem de cumparat, sa alergam prin magazine, sa ne dam seama ca multe stocuri s-au epuizat si sa asteptam la cozile interminabile de la casele de marcat.

         Daca nu dorim sa ne lovim de aceste aspecte neplacute, ar fi mult mai bine sa cautam cadouri online, pe site-urile specializate. Sugestia noastra este http://www.cosuricorporate.ro, un magazin virtual cu numeroase cosuri cadou, multe dintre ele pentru mediul business, dar majoritatea se potrivesc si celor dragi, prieteni, rude, etc; Cu preturi care variaza in functie de produsele aflate in cos, oferta este diversificata, putand sa satisfaca si cele mai exigente gusturi. Produse precum cozonacul, ciocolata, trufele, fursecurile, panettone, vinul, sampania sau coniacul, ambalate elegant intr-un cos impletit manual, vor starni macar un zambet pe fata celui care primeste acest cadou de la tine.

         In plus, in mediul de afaceri din care faci parte este ocazia perfecta pentru de a-ti arata recunostinta, fata de cei care ti-au fost alaturi pe parcursul anului, de la simpli angajati la cei mai importanti colaboratori.

        Va expunem in continuare cateva fotografii cu cele mai cumparate cosuri cadou de pana acum, pentru a va inspira si pentru a putea alege cat mai repede, deoarece nu ne-a mai ramas prea mult timp pana la Sarbatorile de Iarna, cu miros de scortisoara si de portocale.

Citeşte şi  30 de idei de cosuri cadou pentru Craciun - 2015

cosuri cadou Cos-Cadou-Craciun-CD12-54,99-lei+tva Cos-Cadou-Craciun-CD17-74,99-lei+tva Cos-Cadou-Craciun-CD19-79,99-lei+tva Cos-Cadou-Craciun-CD31-117,99-lei+tva Cos-Cadou-Craciun-CD33-129,99-lei+tva Cos-Cadou-Craciun-CD34-139,99-lei+tva Cos-Cadou-Craciun-CD41-169,99-lei+tva Cos-Cadou-Craciun-CD57-329,99-lei+tva Cos-Cadou-Craciun-CD62-369,99-lei+tva cosuri cadou craciun

 

Lasă un răspuns